DFS MAPS ITALY

20 February 2019 0Comment

New DFS maps available for Italy.

You can download them here.

Continue Reading

AERO FRIDERICHSHAFEN

13 February 2019 0Comment

Like every year we are exhibiting on the AERO show this year, too. Please visit us in Hall B2, stand 116. We are looking forward to meet you there.

See you soon!

Continue Reading

HORIS MANUAL v1.8

24 September 2018 0Comment

Revision info:

– Pinout description completed.

Download new manual

Continue Reading

ALTIMETER MANUAL v1.5

30 August 2018 0Comment

Revision info: Illumination with push button models.

 

Download the new manual

 

Continue Reading

KANARDIA IS EXHIBITING ON AERO

11 April 2018 0Comment

Like every year we are exhibiting on the AERO show this year, too. Please visit us in Hall B2, stand 124. We are looking forward to meet you there.

See you soon!

Continue Reading

OBVESTILO O SOFINANCIRANJU PROJEKTA

09 March 2018 0Comment

Razvoj elektronskega sistema za nadzor in krmiljenje letalskega motorja z notranjim izgorevanjem

 

Podjetje Kanardia d.o.o. je uspešno kandidiralo na razpisu Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo – Spodbude za raziskovalno razvojne projekte 2 – in prejelo nepovratna sredstva za izvedbo projekta z nazivom »Elektronski sistem za nadzor in krmiljenje letalskega motorja z notranjim izgorevanjem«. Le-ta je uvrščen v okvir prednostnega področja »Mobilnost«.

Projekt RRI je usmerjen v razvoj visoko inovativnega produkta, ki bo predstavljal izrazit preskok v tehnologiji in delovanju motorjev z notranjim zgorevanjem v letalski industriji. Cilj je izdelati elektronski sistem za nadzor in krmiljenje letalskega motorja z notranjim izgorevanjem), ki bo sicer ohranjal posebnosti letalskega motorja (dvojni vžig in samozadostnost), a hkrati izboljšal njegovo delovanje, predvsem z doseganjem višjih izkoristkov, večje moči, manjših emisij ter večje varnosti.

Rezultat projekta je razvit integriran elektronski sistem za nadzor in krmiljenje letalskega motorja z notranjim izgorevanjem.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v višini 125.226,19€.

www.eu-skladi.si

Continue Reading

COMMING SOON – AETOS

29 January 2018 0Comment

This brand new instrument provides you with crystal clear 7 inch PFD and reliable EMS. It also comes with integrated 4400 mA battery backup which allows 45 minutes of battery life time.

Continue Reading

MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR

22 December 2017 0Comment
Continue Reading