Operacija Izdelava video vsebin za izdelke podjetja Kanardia d.o.o. v okviru razpisa Javni poziv za sofinanciranje digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih

09 October 2020 0Comment

Podjetje Kanardia d.o.o. je kandidiralo na Javnem pozivu za sofinanciranje digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih ter prejelo subvencijo v višini 4.900,00 €.

Namen projekta je izdelava video vsebin za izdelke podjetja Kanardia, končni cilj pa serija produktnih videov. Rezultat projekta so izdelani produktni videi za letalske ter navigacijske inštrumente za ultralahka letala v tujem jeziku, ki bodo služili v promocijske in izobraževalne namene.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem pozivu za sofinanciranje digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si)

eva